Barnehagens ledelse

Christine Klette

Stilling: Daglig leder
christineklette@hotmail.com

Begynte å jobbe i barnehagen juni 1999 som assistent. Ble ferdig utdannet barnehagelærer 2010. Har arbeidet som pedagogisk leder på Myrull 100% frem til august 2019. Fra august 2019 som daglig leder, med 50% administrasjon og 50% på Myrull. Det morsomste jeg gjør sammen med barna er å øve med de minste å gå på ski, samt gå på lengre skiturer med de barna som mestrer det. Jeg liker også godt den gode samtalen man får med barna rundt bålet i skogen. På fritiden min har jeg det best i båten på hytta på jakt etter Kveita eller på lengre skiturer sammen med turistforeningen.

Konglestua

Rita Skipnes Welde

Stilling: Pedagogisk leder

Begynte i barnehagen i juni 1995. Jobber i 90 % stilling.

Inger Kantun

Stilling: Pedagogisk leder

Var med å starte opp barnehagen i oktober 1990. Jobber 80 % stilling som pedagogisk leder på Konglestua. Det morsomste jeg gjør sammen med barna er å gå på tur i små grupper. Da blir kontakten og samspillet med enkeltbarnet så mye bedre. På fritiden min liker jeg å gå på tur, holde meg i form, familien min, barnebarn og strikke.

Andreas Trolid

andreas_trolid4@hotmail.com

Andreas begynte hos oss 27 juli 2015. Det morsomste jeg gjør sammen med barna er å være med i leken i utetiden. Jeg liker godt å gå på oppdagelsesferd i skogen og la barna få utfolde seg fysisk. PÅ fritiden liker jeg å være sammen med samboeren min og jeg elsker fotball - da spesielt Bodø Glimt. Andreas er barnehagens Jump ansvarlig.

Bror Aleksander Utheim Åmot

bror.amot@gmail.com

Begynte å arbeide her i mai 2019. Det morsomste jeg gjør sammen med barna er å holde på med forming, la barna utfolde sin kreativitet. På fritiden min liker jeg å være sammen med familien min og strikke.

Vibeke Vading Schjem

vibeke.vading@yahoo.com

Har vært fast vikar siden mai 2019. Fra januar 2020 100% ansatt som assistent, 80% fast og 20%vikariat. Utdannet barnevernspedagog. Det morsomste jeg gjør sammen med barna er forming. Jeg liker å gi dem muligheten til å være kreativ, det gir god læring.Jeg liker også godt å ta barna med på tur, både i skogen, på lekeplasser i nærmiljøet og til 4h gården. På fritiden min liker jeg å gå på tur, pusle puslespill, kose med katten min Sirius, hjelpe til med oppussing, være på hytta og lese bøker med mye fantasi og spenning.

Myrull

Thea Tobiassen Elverum

Stilling: Annet

Thea er 2 klasse student på barnehagelærerutdanningen. Hun er i praksis på Myrull 8 uker fra høsten 2019 til våren 2020. Det er en stor ressurs for barnehagen å ha inne studenter. Vi får følge med på hva som skjer i utdanningen, vi holder oss faglig oppdatert og det er bra med nye mennesker på huset som stiller oss spørsmål ved vårt daglige arbeid med barna.

Tordis Hirsti

tordisca@live.no

Tordis har vært ansatt i barnehagen fra 1998 - 2007 som assistent. Høsten 2019 kom hun tilbake og jobber nå som pedagogisk leder på Myrull. Tordis er barnehagens verneombud for barna.

Lisa Bottenvann

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Begynte i barnehagen i august 2008. Jobber 100% stilling. Er pr. tiden konstituert barnehagelærer på Myrull. Det morsomste jeg gjør sammen med barna er å ha barna med på kjøkkenet for å tilberede gode og varierte måltider. Jeg er også glad i lese i bøker samt å la barna få gode opplevelser med sang og musikk. På fritiden min er jeg glad å bake, lage mat og strikke.

Ann Mari Olaisen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Begynte i barnehagen i august 1998. Jobber 100 % stilling.

Sandra Schjenken Lundli

lundlisandra@gmail.com